x 

Welkom

Highway ICT is uit zijn naam gegroeid, daarom heet het bedrijf vanaf 1 april (en dat is geen grap) M-Internetdiensten. Het ICT-bedrijf van Mark Verboom richt zich nog steeds op het midden- en kleinbedrijf in de regio, alleen is veel groter geworden in de afgelopen jaren. Van alleen de lokale MKB-markt bedienen, wordt nu de hele regio voorzien van meer internetdiensten dan ooit tevoren. 

 

Wat doet M-Internetdiensten? 

Het bedrijf is opgedeeld in verschillende modules met internetdiensten. Bedrijven kunnen een of meerdere van deze modules afnemen. Van websites maken en onderhouden tot het hosten ervan en van bedrijfstelefonie tot aan het leveren van de wifi. Ook andere facetten zoals 360-graden fotografie, voice-over en bedrijfsfilmpjes kunnen geleverd worden. Alles om ervoor te zorgen dat bedrijven zich volledig op hun product kunnen focussen. 

 

Een nieuwe naam die bij ons past

Oprichter Mark Verboom is erg blij met de naamsverandering van Highway ICT naar M-Internetdiensten: "We gaan goed, groeien door en gaan met onze tijd mee, daar hoort een nieuwe naam bij. Het toekomstperspectief vond ik erg belangrijk in het ontwikkelen van de naam. Het stuk internetdiensten staat uiteraard voor hetgeen dat wel leveren." 

 

Uitbreiding

De zaken gaan zo goed dat er meerdere handen nodig waren om al het werk op te vangen. Zo heeft Joost van Hooijdonk aansluiting gevonden bij M-Internetdiensten om zich bezig te houden met de content van de websites die het bedrijf onder zich heeft. Joost: "Mark heeft veel talenten, mijn uitdaging ligt in het structureren van het werk en het optimaliseren van de relaties met klanten. De websites actueel houden van onze klanten en content produceren, dat maakt mijn werkdag afwisselend en ik ga tevreden naar huis." 

Ook Nanda van Heteren draagt haar steentje bij, ze is verantwoordelijk voor de communicatie. Nanda: "Ik vind het erg inspirerend om mee te werken met een bedrijf dat al 13 jaar actief is. Elke werkdag merk ik dat M-Internetdiensten de goede weg is ingeslagen. De telefoon gaat constant, klanten geven complimenten en de opdrachten blijven binnenstromen. Het motiveert enorm wanneer een klant aan de telefoon vraagt om de voice-over voor de keuzemenu's, voice mail of bedrijfsfilm door ons te laten doen. Mond-op-mond reclame werkt, zelfs in deze tijd, nog altijd goed." 

 

Meer informatie?

Zie de website van M-Internetdiensten voor meer informatie: https://m-internetdiensten.nl/ 

Onze merken

M - Internetdiensten

Bezoekadres:
Abdis van Thornstraat 76
4901ZB Oosterhout

 

Postadres
Postbus 79
4900AB Oosterhout

085-4861700

info@m-internetdiensten.nl

Onze producten

Hosting

Telefonie

360 Fotografie

Websites

Software

Hardware