Wie zijn M-Internetdiensten?

Het team van M-Internetdiensten bestaat uit professionals die hun werkervaring hebben opgedaan in de loop der jaren met hun eigen bedrijven, maar nu hun krachten bundelen.

Onze specialisten zijn:

Mark Verboom

Joost van Hooijdonk-Pereira

Nanda van Heteren

Imelda van Hooijdonk-Pereira

Het begon allemaal jaren geleden op een zolderkamertje, Mark was geïnteresseerd in webhosting. Al snel kreeg hij verschillende klanten vanwege zijn klantvriendelijkheid, goede prijs/kwaliteitsverhouding en oplossingsgerichtheid. Sinds 2004 staat Mark aan het roer van M-Internetdiensten en met succes. Elke consument gaat tevreden de deur uit, dat is het motto van Mark.

Joost is een hele waardevolle kracht voor M-Internetdiensten, een echte duizendpoot. Hij ondersteunt het hele bedrijf waar nodig, bij het bouwen van websites, structureren van de bedrijfsvoering en het opzetten van workshops.

De communicatie ligt in de handen van Nanda. Zij zorgt ervoor dat M-Internetdiensten op de (sociale) media zichtbaar is en gecommuniceerd met consumenten. Daarnaast is zij ook de vaste voice-over van het bedrijf.

De administratieve kracht van M-Internetdiensten is zonder meer Imelda. Overzichtelijk werken, structuur aanbrengen in de administratie en innovatieve ideeën horen als geen ander bij Imelda

Merijn Sitsen

Carola Vos

   

360 graden fotografie is echt zijn ding! Merijn weet als geen ander sfeer vast te leggen in het perfecte plaatje. Geen enkele uitdaging in zijn vakgebied gaat hij uit de weg.

 

Carola verzorgt de prachtige foto's van M-Internetdiensten. Zakelijke foto's, trouwreportages en cake smash, niets is haar teveel. Carola is een professionele fotografe die met alle facetten rekening houdt tijdens voor, tijdens en na de fotoshoot.