x 

SEO/SEA en Contentbeheer

M-Internetdiensten helpt u met uw digitale bekendheid. Niet alleen assisteren we u met het maken en hosten van uw website, maar ook assisteren we u met het zichtbaar maken van uw website via zoekmachines.

Dit doen we doormiddel van 'SEO' en  'SEA'.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimalisatie. Dit is het antwoord op de vraag 'hoe wordt een website zo goed mogelijk gevonden door zoekmachines?'

Het antwoord op deze vraag is even simpel als moeilijk. SEO hangt af van hoe belangrijk de zoekmachine uw informatie acht voor de zoekvraag. Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Belangrijk hierbij is authenticiteit van de tekst en de hoeveelheid links die naar uw website zijn gelinkt.

SEO draait om inhoud. Onze contentbeheerders en contentschrijvers helpen u de inhoud van uw website zó te maken dat zowel de zoekmachines als de gebruikers tevreden terug willen keren naar uw website.

Voor SEO rekenen we een uurtarief van 78,50€.

Wat is SEA?

Ook SEA heeft als doel meerdere bezoekers naar uw website te krijgen. Dit doen we door middel van Search Engine Advertising.

SEA gaat over digitale campagnes. We schrijven een pakkende advertentie, geschikt voor uw doelgroep en deze advertentie wordt getoond op de 'gesponsorde' afdeling van de zoekmachine. Door de juiste tactiek en de juiste teksten, loopt het aantal bezoekers van uw website duidelijk toe.

Onze SEA-specialisten en contentschrijvers helpen u meer bezoekers naar uw website te halen.

Voor SEA rekenen we een uurtarief van 105€.

Onze merken

M - Internetdiensten

Bezoekadres:
Bredaseweg 108A (Section 16 0.03)
4902NS Oosterhout

 

Postadres
Postbus 79
4900AB Oosterhout

085-4861700

info@m-internetdiensten.nl

Onze producten

Hosting

Telefonie

360 Fotografie

Websites

Software

Hardware